Miért kell tudni hogy mi volt régen????
10, tehát azt állítod, hogy csalnak a választásokon?
Persze, a pálya a hatalom felé lejt, igen, de én azt látom, hogy nem a halott meg egyéb kamu szavazatokon múlik. Nézz már körbe, a Fidesznek TÉNYLEG ennyi támogatója van:D
Az ellenzék meg TÉNYLEG sz*t sem ér. És ez is egy fontos apektus, hiszen hiába akarsz leváltani valakit, ha nincs kire. Márpedig most nincs kire.
12, a történelemoktatás alapvetően azt célozza meg amit írtál.
Az más kérdés, hogy mivel énektanár tartja a törit (jobb esetben:D) ebből mi valósul meg:D
"Nézz már körbe, a Fidesznek TÉNYLEG ennyi támogatója van"
Mindig azt beszéltük haverokkal, hogy el se tudjuk képzelni hogy van ennyi szavazata a fidesznek, mikor sose találkozunk sehol se emberrel, aki kimondja, hogy ő a fideszre szavaz. Valahogy eddig akárkit kérdeztem, azt mondták ellenzékiek. Most akkor még a fideszes is szégyellné, hogy fideszre szavaz és ellenzékinek vallja magát, vagy mi van?
Én sem szeretem az iskolát és szerintem is sok felesleges dolgot be kell magolni...
De 56, meg második világháború? Ember, ez alap tudomány ezt muszáj tudni, hogy tudd értékelni a szabadságot, hogy az őseid mit áldoztak azért, hogy te itt legyél és picsogj ezen, ostoba paraszt vagy kérdező, vagy csak egy troll.
17/F
"egyiptomi" kis e. Nem csak a törit érdemes tudni...:D
És ez sézpen rá is mutat. Mi a kultúra, ha nem a saját néped nyelve, történelme, kulturális termékei?
Persze, valójában attól még, hogy ide születtél, nem muszáj magyarnak lenni, vagy bármivel is megtölteni azt, hogy te erre a területre születtél.
De nem lenne érdemes tudni valamit a környezetedről?
Kisgyerekként megkérdezed, hogy ez mi, ez miért van így, hogy működik stb... Ez az idővel kikopott belőled és már nem érdekel a... világ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!