Mennyi idő után "illik" új konzulenst keresni?
Tudom, nagyon korai még, kissé "rástresszelek" a sztorira. Október végéig kell leadnom a szakdolgozathoz a papírokat. Pénteken írtam e-mailt az egyik oktatónak, akinek a szakterületéhez kapcsolódik a dolgozat, de azóta még nem válaszolt. Azért nem kerestem őt személyesen, mivel sosincs abban az időben bent, amikor én is (levelező szak), másrészt külön kérte még anno, hogy írásban keressük őt időpont-egyeztetés érdekében.
Mint mondtam tisztában vagyok vele, hogy korai aggódnom, de ha tegyük fel a következő 2 hétben sem válaszol szerintetek keressek másik konzulenst?
Tehát nyár végén, még a szorgalmi időszak megkezdése előtt két héttel levelet írtál pénteken (!) egy oktatónak, és hétfőn reggel ½9-kor már azon stresszelsz, hogy nem válaszolt konkrétan a nyara utolsó hétvégéjén?
LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!