Egyetemisták, hány kreditetek lesz ebben a félévben?
Figyelt kérdés
Hanyadik félévetek ez?2023. szept. 3. 13:32
1/18 anonim válasza:
Ebben a félévben 37 kreditem lesz, ez a harmadik félévem (SZTE SZAOK).
2/18 anonim válasza:
Nekem 30 lesz. Harmadik félévem. (DE-BTK)
6/18 anonim válasza:
Első félévem és 27 kreditem lesz. Harmadik diploma meló és gyerek mellett. Örülök, ha teljesítem ezt a keveset is. 😊
7/18 anonim válasza:
39 kredit. Harmadik felev. BGE-PSZK. Elore felvettem negyedik es otodik felevrol targyakat.
9/18 anonim válasza:
Most kezdem az egyetemet, szóval legelső félévem lesz. Még mindig nincs neptunon meghirdetve 3 olyan óránk, ami elvileg kötelező lenne. Azok 8 kreditet fognak érni, nélkülük most 22-nél tartok. Ebben már benne van 3 szabvál is, de az egyik a részletes leírás alapján nagyon nem tetszik, azt csak akkor fogom megtartani, ha a másik 2-re végül nem jutok be. (Most még rangsorozás-várólistázás van.)
10/18 anonim válasza:
4. félévem lesz, mesteren vagyok úgyhogy egyben az utolsó is, 21 kreditem lesz (második szemeszterben kicsit előre dolgoztam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!