Hány óra lehet egy héten maximum? Nektek mennyi van?
Figyelt kérdés
Ma tudtam meg hogy idén heti 36 órám lesz a 13. Évfolyamon. Hogy képzelik ezt? Tavaly 31 volt a tesivel, osztályfőnökivel együtt, most ez a 36 óra mind tömény tanóra. Egyáltalán legális ez? Legszívesebben kinyírnám magam xd2023. szept. 1. 14:51
1/7 anonim válasza:
Technikumban teljesen legális. A szakmai tárgyakat nem tudják letanítani nektek.
Ha nem tetszik akkor kiíratkozol és a problémád megoldva.
2/7 anonim válasza:
Hiába pampogsz de akkor is úgy van ahogy írtam. Technikumban a 13. évfolyamon általában van 4-5 óra idegen nyelv és 31+ szalmai tantárgy. Így simán összejön a heti 36 óra.
www.google.com --> óraszámok technikumban --> megnézed az első három találatot (lLehet, hogy még a saját iskolád óratervét is megtalálod. Ezért legális, de nyugodtan perelheted az iskoládat legfeljebb hülyének néznek majd. Ezt természetesen anno kilencedikes korodban biztosan alaposan átolvastad.)
Ha nem tetszik akkor kiíratkozol és a problémád megoldva.
3/7 anonim válasza:
2. Miért ne lenne legális? Évfolyamokra le van osztva, hogy egy tárgyból mennyi az óraszám. Ha 36 jött ki, akkor annyi lesz. Nem olyan ritka dolog ez. Tanulni kell.
4/7 anonim válasza:
Nekem is kb 36 volt szakgimiben mindig.
5/7 A kérdező kommentje:
Hát ez eléggé szomorú...
2023. szept. 1. 18:38
6/7 anonim válasza:
Nekem gimiben 10-11-ben 38 órám volt hetente. Ebben meg csak 3 tési volt meg 1 osztályfőnöki. Minden nap 8 óra volt, kivéve pénteken, amikor 6. Ki lehetett bírni, ne aggodj! Neked csak 1 év lesz.
7/7 anonim válasza:
Teljesen normális. Nyilván ha nem baromkodnának az alacsonyabb évfolyamokon a mindennapi tesi órával (aminek 0 azaz zérus értelme van) akkor nem lenne ez, mert simán belefért volna az a pár óra és akkor most nem szenvednél. De ti akartátok, ti szavaztok minden alkalommal ezekre. Itt az eredménye. Persze amikor jön a következő választás mindenki csak az egy zsák krumplira fog emlékeznoi, de azt már agyilag nem tudja összerakni, hogy az előző években mennyit szívtak ezek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!