Hová tűntek az érettségik??
Azért nagyon magas intelligencia nem kell hozzá hogy 2 másodperc alatt rátalálj olyan oldalra ahol megtekinthető tematikusan az összes korábbi érettségi feladatsor és megoldókulcs:
1/3: ja, milyen szerencse hogy mindegyik oldal ami a google ben feljön az megbízható így bármelyikről letölthetek fileokat amire érettségi van írva...
2/3, 3/3: köszönöm szépen, én az oldalon át nem próbálkoztam mivel úgy gondoltam ha megszokott módon, keresőmotoron át nem jön fel akkor megszűnt, de úgy tűnik tévedtem. Talán valamit módosíthattak a kódon, aztán jómagyar módjára ezt is elrontották, akár csak a krétát, a neptunt, vagy lényegében bármelyik magyar szoftvert/applikációt.
Mindegy, mindenesetre, ez a tegnapi kétségbeesés elmúlt, és köszönöm szépen a segítségeteket!
Annyiban igaza van a kérdezőnek, hogy az utóbbi időben én is tapasztaltam azt, hogy hiába írom be a Google-be, sokadik találatnak sem adja fel a hivatalos oldalt.
Ettől függetlenül sok oldal foglalkozik az érettségik feldolgozásával, szóval ez a „nem bízok meg oldalakban” eléggé bullshit... Elhiheted, hogy pont nem az érettségiken keresztül fognak vírusokat küldözgetni az emberek. Ha meg mégis, erre találták ki a vírusvédelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!