Hol tudnék óvónőnek tanulni? A kaposvári suli jó? Mik a felvételi követelmények?
Egy Somogy megyei kisvárosban élek. Láttam, hogy Kaposváron lehet tanulni óvónőnek, de a követelményeket nem találom meg.
Valaki tudna segíteni kicsit eligazodni, esetleg tapasztalatokat megosztani velem?
1 olvasd el, és megtudod....
Ha nem értetted meg elsőre, akkor fuss neki mégegyszer, szerintem könnyen értelmezhető szöveget írtam.
1. Ne legyél olyan nagy pofával, egy mondatot nem tudsz leírni értelmesen.
Keresd meg magadnak nagyokos.
"Láttam, hogy Kaposváron lehet tanulni óvónőnek, de a követelményeket nem találom meg."
Ha ennyi kompetenciád sincs hogy rátalálj arra amit a google 2 másodperc alatt felhoz te inkább ne akarj óvónő lenni ahol több gyermekre is vigyázni kell, mert ilyen alacsony kompetenciájú egyénre az aranyhalait sem bízná szívesen az ember, nemhogy a saját gyermekét...
Kedves négyes számú válaszoló.... Úgy véled, hogy nem néztem utána a dolgoknak?
Ebben az esetben tévedsz, ugyanis keresgéltem, de nem találtam. Illetve a kérdésemben nem csak a felvételi követelmények iránti érdeklődés volt, amennyiben ezt nem értetted meg, általad használt szavakkal élve...:ha annyi kompetenciád nincs, hogy fel tudj fogni egy egyszerű kérdést, akkor ne irkálj ide semmit, mert nincsen rá szükség....
Van már némi tapasztalatom a gyerekekkel, ugyanis vannak nálam idősebb barátnőim, akiknek már vannak kisgyermekeik, és vigyáztam már rájuk, illetve nyári táborban is felügyeltem már egyszerre 20 gyerekre teljesen egyedül....mint olvashatod, bízták már rám szülők a gyermekeiket.
Kedvelnek engem a gyerekek, és én is szeretem őket.....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!