Miért ördögtől való másoknak, ha jó pár órányiról beakarok járni? Az albérlet eszméletlen drága. Nem is szeretek idegenekkel élni. Heti kb. 3 napot még 4-4 óra utazással is kibírok és kevésbé terhel le, mint elviselni egy vadidegent.
Persze a koli még rosszabb, de oda bekerülni is esélytelen, ha nem mutyizol a jövedelem pontokkal.
Mondjuk senkinek semmi köze hozzá, ameddig tudok így is teljesíteni. Korábban hasonló szituációban sokkal jobban teljesítettem, mint mikor a kollégiumban szenvedtem le két pokoli félévet.
Azért, mert rengeteg idő megy el úgy, hogy effektíve nem tudsz mit csinálni (a tanulás nem a legjobb utatás közben).
De ha így is tudsz teljesíteni, akkor persze, hogy senkinek semmi köze hozzá.
Olvasni tudok. Ami olyan azt meg úgyis otthon csinálom. Amikor pedig ott kell lenni ott leszek.
Mondjuk teszem azt egy 3 fős koli szobában sem éppen nagyon lehet tanulni.
Én egy mestert napi 3-3 óra utazással. Most ehhez jönne hozzá még valamennyi.
Csak itt már jobban rajtam tartják a szemüket és nem biztos, hogy megmarad a szabad döntéshozatalom.
Mondjuk nekem ez nem teher főleg amennyivel olcsóbb így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!