Jól értem hogy így működnek a szabadon választott tárgyak?
Tehát ugye vannak a mintatantwrvben szereplo kotelezo orak ami szakonkent valtozik, azt ertem. Vannak a specializacio szerinti targyak is nalunk, ezeket is kotelezo megcsinalni miutan megtortent a szakosodas. Es a szabadon valasztottnak minosul minden targy ami nem teheto be ebbe a 2 csoportba? Tehat tenyleg barmit valaszthatok? Vannak olyan targyak (MATE) hogy lotenyesztes meg halszaporitas meg ilyesmi, akar ezt is valaszthatom gepeszkent?:D
Kicsit vicces belegondolni, nehezen tudom elkepzelni, de ahogy latom a mintatantwrvet csak annyi van megadva hogy osszesen X kreditnyi szabval kell, de gondolom annak az elosztasa rad van bizva, nem kotelezo a mintatantervet kovetni ebben ugye?
Kötelezően választható tárgyak szoktak még lenni, olyankor szűkítik hogy milyen tárgyakból választhatsz, de ha simán szabadon választható akkor lehet az a lótenyésztés is. Szabvál rád van bízva hogy mikor és milyen tárgyakból csinálod meg, én is 2 szakhoz kapcsolódót vettem fel és egy olyat ami szimplán érdekesnek tűnt.
Mondjuk több értelme van nyilván olyat választani aminek azért hasznát is veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!