Levelezosok! Mennyi az eselye annak, hogy be kell mutatkozni majd?
Figyelt kérdés
Illetve magunkrol meselni. Egyszeruen engem feszelyez ez.2023. aug. 27. 18:27
1/7 anonim válasza:
Nem mindegy, mekkora a csoport. Az előző szakomon (gyp-tiflo) hatan voltunk, ott egyértelmű volt.
Most kezdek mást, 75-en tuti nem fogunk mesélni magunkról.
2/7 anonim válasza:
ELTE-ÁJK Jogász: itt nem volt ilyen, egyszerűen túl sokan voltunk ehhez.
NKE-ÁNTK Közdazdálkodás és közpolitika MA: itt is csak egyetlen ilyen alkalomra emlélkszem valamelyik tárgy első óráján, gyorsan futottunk ezzel egy kört, mert voltunk max. 40-en a levelezős évfolyamon (és azok közül sem volt jelen ezen az alkalmon mindenki).
3/7 A kérdező kommentje:
Mi vagy 20-an leszunk, mar most gyomoridegem van ettol.
2023. aug. 27. 18:46
4/7 anonim válasza:
Ne haragudj, de ha gondot jelent elmondani a neved, ne felsőoktatásba menj, hanem oviba.
5/7 A kérdező kommentje:
Hehe mar van egy diplomam kedves 4-es.
Introvertalt szemelyiseg vagyok, es csendes. Nem szeretem az ilyen helyzetekes kesz.
2023. aug. 27. 18:55
6/7 anonim válasza:
#5. Ilyen vagyok amúgy én is (a kettes válaszoló vagyok). Ez van, ki kell bírni, ez nem egy introvertált világ. Megoldhatod azzal, hogy mindenből kihagyod az első órát, de egyébként több okból sem érdemes.
7/7 anonim válasza:
Nálunk kb.minden félévben volt ilyen.Nagyon nem szeretem ezeket,mert nekem például ez lesz az első diplomám,a szüleim korúaknak meg már a 3-4+. és szinte verseny van,hogy kinek van több, és ki dolgozik a legtöbbet levelező mellett stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!