Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az alábbi egyetemek közül...

Az alábbi egyetemek közül melyiket javasoljátok család mellett elvégezni? (Emberi erőforrások alapszak)

Figyelt kérdés

2023. aug. 24. 13:12
A kérdező szavazást indított:
KRE
KJE
MATE
MILTON
11 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

Na, megtaláltad a ponthatárokat a tegnapi válaszommal, és kimazsoláztad a legalacsonyabbakat?

Szívesen.

2023. aug. 24. 13:15
 2/5 anonim ***** válasza:
62%
Ezt a szakot egyiken sem. De ha mégis, akkor a Károli még egyetemnek számít.
2023. aug. 24. 14:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem család mellett ez pont egy jó szak, viszonylag könnyű elvégezni és habár milliomos nem lesz belőle nem mondanám hogy rosszul keres egy átlag HR-es. Plusz sok cégnél a HR-en ugyanúgy van hibrid munkarend vagy rugalmas munkaidő ami elég nagy előny amíg kicsi(k) a gyerek(ek). De tudom hogy itt gyk-n folyton szidni kell a HR-t....

KJE-t annyiból mondanám hogy online van a legtöbb órájuk, nem kell bejárni meg az órák közti szünetet is hasznosabban lehet eltölteni. Viszont a 4 lehetőség közül a KRE-nek van a legjobb híre. Pályakezdőként előny, 1-2 év munkatapasztalat után viszont a kutyát se érdekli hol végeztél.

2023. aug. 24. 15:34
 4/5 anonim ***** válasza:
20%

Kodolányin végeztem, távoktatáson, igaz nem ezt a szakot végeztem el, de nagy különbséget nem feltétezek a követelményeket illetően,

Sok segítséget kaptunk, elismert, jó oktatóink voltak.

Az alap követelményt leadták, azt megkövetelték, ugyanúgy államvizsgáztunk mint mások, nyelvvizsgát is ugyanúgy kellett csinálnunk.

2023. aug. 28. 12:32
 5/5 A kérdező kommentje:

1. válaszoló - nem tudom honnan cseppentél ide és mi bánatod van :)

2. válaszoló - köszi!

3. válaszó - köszi!! Igen, tudom, így gyk-en mindenki szuperzseni, mindenki a bme-n, eltén, corvinuson végzett és mindenkinek szipi-szupi állása van :D

3.,4. - válaszolók - közben megnéztem és úgy látom a kje-n nincs államilag finanszírozott szak, amiből nekem még van, elsősorban azokat céloznám meg, de köszönöm :)

2023. aug. 28. 21:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!