Mit értenek sokan egyetemi élet alatt?
Erről nagyon sokat lehetne mesélni, nekem az egyetemi évek életem legszebbjei voltak.
Az előadások, szemináriumok után nem hazamész, hanem részt veszel az egyetem életében, jelentheti ez azt simán, hogy csak a barátaiddal lógsz, megjelensz az egyetem által szervezett programokon, bulikon stb. vagy jobban belevonodsz a folyamatokba, azáltal, hogy diákszervezetes, szakkolégiumos, HÖK-ös, szakos delegált stb. leszel.
Amiket én nagyon tudok ajánlani, ha már egyszer valaki egyetemre jár, hozza ki a maximumot :)
Plusz ha valaki kollégista, ott is nagyon sok jó lehetőség van ismerkedni és jól érezni magadat, pl. nálunk minden hétfőn iszogatós beszélgetős est volt, hétközben nagyon sokat társasoztunk, péntekente közösen horrort néztünk, hétvégente elmentünk közösen kirándulni, illetve ha épp olyan időszak volt közösen tanultunk, ahol a felsőbb évesek is mindig segítőkészek voltak.
"pl. nálunk minden hétfőn iszogatós beszélgetős est volt"
szóval neked nem kellett kedden reggel gyakra menned...
Nem befolyásolta :D
Iszogatós beszélgetős est nem csak azt jelentheti, hogy akkor most mindenki extrán leissza magát, persze van aki igen, de akinek kedden reggel volt gyak, az egy-két sörnél megállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!