Mit tanítanak konkrétan tantárgypedagógián?
Minden tárgynak meg lehet nézni a tematikáját a Neptunon keresztül.
A tárgy nevétől jobbra a sor végén van egy lenyitható rész, amin belül ott van, hogy a tárgyleírás letöltése. Legalábbis nálunk így volt.
"Értem. Meg is néztem amelyiknél láttam de én olyanok tapasztalatára vagyok kiváncsi akik tanultak ilyet."
Én tanultam ilyet, épp azt oktatták le, ami a tárgy hivatalos tematikájában fel van tüntetve. Egyéb kérdés?
3, hol a fogorvosin? Mert múlt nap még fogorvos voltál, trollocska.
Kérdező, változó.
matekból pl külön volt matek és külön a ttp. Földünk és környzetünkből nem is volt ttp, csak a földrajzot nyomatta a tanárnő. Énekből meg végigvettük az alsós énekkönyvek anyagát :)
#4 Nagyon köszönöm.
Örülök hogy normális válasz is érkezett.
#3 Ha tanultál volna ilyet képes lennél értelmes választ adni. Vagy szimplán csak a segítőkészséged 0, de akkor meg nem értem minek jössz ide trollkodni. Mondjuk ha te tanitónak tanultál megszívják a gyerekek. Ha kérdeznek valamit majd ilyen választ kapnak: Ott van a könyvben😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!