Milyen most a csepeli Vásárhelyi Pál Technikum kereskedelmi suli? Konkrétan a kereskedelmi szak érdekelne. A többi budapesti kereskedelmihez viszonyítva milyen? Illetve érdekelne a nemek aránya is, tényleg többségében lányok járnak oda?
Lány fiú arány kb 60:40. A többi kereskedelmitől szerintem egy picit jobb. A turisztika osztály a legjobb ott a kereskedő meg a futottak még kategória.
Én anno szerettem oda járni.
Én jelenleg járok a Vásárhelyibe és jelenleg keresek új iskolát bár annak más oka van. A diákok összeválogatása már nem a régi sajnos, mondhatnám úgy bárkit felvesznek.
A tanárok nálunk nem igazán tudnak tanítani bár annak az osztályunk az oka de próbálkoznak és ebből kifolyólag tudom hogy jó tanárok. Nekem jó jegyeim vannak 4- 5 de ez inkább egyéni szorgalom. Vannak olyan tanárok akik magasból tesznek ránk még a nevünket se tudják csak bejönnek órára és felírnak valamit a táblára el sem magyarázzák. Összegzésben jó iskola, a tanárok is jók és még van kitartásuk is, a gyerek válogatattak és egyén függő ki mennyire bírja őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!