Van szerintetek olyan tanar egyetemen aki azert megbuktatna mert orara papucsba mennek be?
Igazából az öltözékeddel magadról állítasz ki bizonyítványt. Közvetlenül nincs hatása a tanulmányi eredményekre, de megmutatja, milyen ember vagy, milyen a jellemed, mi a preferenciád.
Órát tartani strandöltözékben meg egyenesen igénytelenség! Biztos lehetsz abban, hogy onnan kezdve azt az előadót, aki a strandon képzeli magát, nem fogják tisztelni.
Erre mondják azt: a tetteid megválaszthatod, a következményeit nem!
#2es vagyok.
Nem tudom, én nem az öltözete alapján tisztelek egy tanárt, hanem a tudása és a tanítási módszere alapján. Az egyik legokosabb és legjobb tanárunk gyakran melegítőnadrágban jött be tanítani és mégis mindenki tisztelte. Rám is félévkor rámírtak a diákjaim, hogy tartok e kövi félévben gyakorlatot, mert hozzám vennék fel. Egyiküket sem érdekelte az öltözet, hanem azt figyelték hogy hogyan tanítok.
És magam is ahogy észrevettem, a tanárokat jobban érdekli a tudásom, mint az öltözetem órákon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!