Hogyan érdemes felkészülni a BME matekjára?
Figyelt kérdés
Ipari termék- és formatervező szakra vettek fel és eléggé kétségbe estem a matek tudásom miatt. A gimiben csak középszintű matekot tanultam és a 0. Zh-t látva ez nagyon kevésnek bizonyul.
Hogy tudnám minél hatékonyabban szintre hozni magamat?
2023. aug. 12. 15:58
1/6 anonim válasza:
Van a BME alfa, az segít felkészülni.
2/6 anonim válasza:
Most? Szeptemberre? Kiváló probléma. :D Ha Amerikában élnénk, azt mondanám, végy egy revolvert egy tölténnyel.
3/6 anonim válasza:
Nem olyan tragikus a helyzet mint ahogy a kettes ìrja. Nagyon tudom neked ajánlani a magán zárthelyi és egyéb felkeszìtőket amiket felsőbb évesek tartanak, megeri a pénzt. Minél több régebbi zárthelyi és vizsgasort oldjatok végig, baromira sokat segít. Persze jó embert kell találni.
4/6 anonim válasza:
Magántanár, 8 millió óra vétele, mielőbb elkezdve minél intenzívebben
5/6 anonim válasza:
Minél előbb segítség kérése, még behozható a dolog.
Az első bukott ZH-k után sem lehetetlen de 5 x nehezebb.
6/6 anonim válasza:
Írj privátban. Vállalok ilyen nulladik zhk-ra felkészítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!