DE gyógytornász képzésre miből érdemes a nyáron felkészülni?
Figyelt kérdés
Biológián belül pl. mit érdemes átnézni? Embertan…?2021. máj. 12. 11:38
1/7 anonim válasza:
Semmit, élvezed ki a nyarat. Ne tanulj semmit előre mert úgysem fogsz tudni egyedül úgy készülni, mint ahogy az oktatók által. Ráadásul nagy eséllyel el is felejted. Bőven elég lesz majd szeptemberben folyamatosan tanulnod.
2/7 A kérdező kommentje:
Az van tervben, csak azért kérdeztem, mert bioszból nem érettségiztem, és lehet hogy azt most így előre át kéne nézni, mert ott talán nem vesszük újra.
2021. máj. 14. 19:00
3/7 anonim válasza:
Felesleges bármit is átnézni, mert teljesen mást oktatnak az egyetemen és a szint is más. Mindent az elejétől el fognak mondani és bőven meg tudod tanulni akkor is, ha éppenséggel nem bioszból érettségiztél.
4/7 anonim válasza:
Kérdező, miből érettségiztél biosz helyett? Én is biosz nélkül tervezek odamenni, de nagyon félek😅
5/7 anonim válasza:
Nem sok információ és tudás köszön vissza a gimnáziumi biológiából szóval ne izguljatok. Mindent teljesen az elejéről fogtok tanulni.
6/7 A kérdező kommentje:
A kötelezők mellett két nyelvből érettségiztem. Te?😊
2021. máj. 15. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!