PTE ETK szakon a ponthatárok milyenek lesznek 2021-ben?
Tudom ,hogy ezt nem lehet előre megjósolni ,de ötleteket szivesen meghallgatnék. Leginkább a gyógytornász szak érdekelne szerintetek. Azt tudjuk ,hogy ebben az évben többen jelentkeztek egyetemekre mint múlt évben, és ami engem elgondolkodtatott az hogy 2 évvel ezelőtti ponthatár ezen a szakon 380 valamennyi volt, a múlt évi meg 309 szóval nagyott csökkent, de múlt évben kb. 100-al kevesebben is jelentkeztek oda, de akkor is sokat csökkent, és szerintetek a mostani évben visszamegy 380 felé vagy marad inkább alacsonyabb?
És esetleg a Semmelweis gyógytornász szakáról mit gondoltok mennyi lesz a ponthatár, ott évek óta 425-440 között mozgott, szerintetek lesz csökkenés ott vagy pont hogy nagyobb lesz és a múlt évi 430 helyett magasabb lesz? Tényleg csak találgatások tudom jól, de vélemény?
Nem gondolom, hogy még ez is csökkenne. Szerintem olyan lesz mint a tavalyi. Én azt tartom reálisnak, hogy 5-10 ponttal fog nőni, de lehet sokat mondok.
A 1,5 éve tartó online oktatás illetve a szóbeli hiánya nem nagyon volt kedvező.
De reméljük a legjobbakat! Én is örülnék ha olyanok lennének a ponthatárok mint tavaly :)
40 ponttal? Áh nem hiszem. Szerintem 10-15 pont. Vagy lehet annyi sem.
Azért a legtöbb érettségiző szerint nem volt olyan egyszerű az érettségi. Az meg külön lehúzza a dolgot, hogy javítani se lehet már szóbeli hiányában
Igen, csak sokkal kevesebb embert vesznek fel, mint tavaly. Úgyhogy szerintem simán elképzelhető, hogy nő a ponthatár akár 40 ponttal is, hiszen 2019 és 2020 között több mint 70 ponttal csökkent. Most pedig kb. annyi embert fognak felvenni, mint két éve.
Ez szerintem a hármas válaszoló kérdése, válaszoltam is rá:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magya..
Felesleges találgatni.
2 hónap múlva kiderül minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!