Mi a tapasztalatotok, hogy gazdasági mesterszakkal mennyit lehet keresni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mi a tapasztalatotok, hogy melyik gazdasági mesterszakkal mennyit lehet keresni? Engem jelenleg a pénzügy vagy a nemzetközi gazdasági és gazdálkodási szak érdekel.2023. aug. 11. 14:14
1/5 anonim válasza:
Elsősorban nem a mesterképzéstől függ hogy ennyit tudsz keresni, hanem hogy milyen pozícióba jelentkezel és mennyi tapasztalatod van hozzá. Jó ha megvan a mester, jelentkezésnél előny, de fizut nem befolyásolja jelentősen. Én számvitel mester végeztem, ahol épp dolgoztam nem adtak több pénz miután ez meglett mikor váltottam meg junior poziból mediorba mentem úgyhogy 35%-kal jobb fizum lett, de a tapasztalat miatt.
2/5 Justinianus válasza:
Bruttó 300-tól 1 millió 300-ig munkahelytől függően.
3/5 anonim válasza:
Én havi nettó 6000+ eurót kerestem amíg még gazdasági területen dolgoztam, de Németországban. Marketing alapszak + MBA.
4/5 anonim válasza:
Millió meg egy kérdésnél leírtam, de akkor ismét: a papírtól függ a legkevésbé. Mit tudsz ténylegesen, milyen tapasztalattal rendelkezel, hány nyelven beszélsz, mennyire tudsz hatékonyan fejlődni, tanulni… ezek ezerszer jobban befolyásolják a bért, mint az, hogy milyen papírod van.
Gazdasági területen a mesternek egy értelme van (azon kívül, ha valamilyen más területről képeznéd át magad), az, hogy látják a munkáltatók, hogy képes és hajlandó vagy a szükséges minimumnál többet tanulni. A többit már neked kell hozzátenned.
5/5 anonim válasza:
Tehát összefoglalva: az üzleti életben senkit se érdekel, hogy van-e msc-d vagy sem, csak emiatt nem fogsz többet keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!