A bajai Eötvös József főiskola, műveltségi terület tippek?
Láttam az oldalon, hogy az alábbi műveltségi területeket vehetem fel: magyar nyelv és irodalom, matematika, testnevelés és sport, vizuális nevelés, természetismeret, ének-zene, német vagy angol.
Esetleg valakinek vannak tapasztalatai a tanárokkal, tantárgy nehézségével kapcsolatban? Melyik a "legkönnyebben" teljesíthető szerintetek?
Nappali vagy levelező?
Közel sem lesz ennyi lehetőség. Angol és magyar biztosan. Nappalin tesi is. És talán ének (ebből a sima is kemény, nem kell ahhoz művteresnek lenni). A német nemzetiségi nyelv, művterként nem szokott lenni.
Term.ismeret nem népszerű, pedig szerintem nagyon könnyű, ha az embert érdekli is, amit tanul (gimis biológia, azért kell alapnak, de kb elég is). Mégsem volt. Nappalin most senki, levelezőn 1 fő.
Matek végtelenül könnyűnek tűnt, de az csak kiegészítő képzésként indult előzőleg.
#2 köszönöm!
Levelező. A tájékoztatóban még digitális kultúra is szerepel, akkor az sem valószínű, hogy lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!