Képzési díj befizetése passzív félévre?
A szeptemberi félévemet passziváltatni terveztem, viszont ma jött az email, hogy már kiírták a tandíj befizetési kötelezettséget.
Az első részlet befizetési határideje 08.25., viszont a félév státuszát csak 08.28-tól tudom megadni.
Eddig úgy tudtam, hogy passzív félévre nem kell tandíjat fizetni, de most elbizonytalanodtam. Ilyenkor mi a teendő?
Nyilván… Azért furcsálltam, mert nem tűnik logikusnak, hogy még az előtt kéne bármit befizessek, hogy nyilatkoztam volna a státuszomról. Eddig nem önköltségesen voltam, ezért nem tudom hogy kéne működjön, de az nem tűnik észszerű megoldásnak, hogy csak simán nem fizetek be valamit, amit kiírtak. Még ha sikeresen passziválok is, el fog tűnni onnan a tandíj befizetési kötelezettség kiírása?
Természetesen a lehető leghamarabb felhívom a TO-t, hogy tisztázzam, de az első gondolatom az volt, hogy lemaradtam valami határidőről és így mostmár mindenképp aktív lesz az őszi félévem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!