Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nincs meg az érettségi hogyan...

Nincs meg az érettségi hogyan igényelhetek újat?

Figyelt kérdés

Röviden nem találom az érettségi.Maga a borító megvan de a benne levő papír amin az eredmények vannak nincs.Jelenleg nem kell semmihez de még is jobb ha kéznél van.?

Azt olvastam hogy a közép iskolába ahol érettségiztem újat tudnak igényelni.

De elég távol élek tőle.Gondolom telefonon vagy emailen keresztül nem intézik mert úgy nem tudom igazolni magam.

Lehetséges kormányablakon keresztül is intézni?

Vagy mindenképp abba az iskolába kell vissza mennem?

köszönöm

2023. aug. 1. 13:59
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Venned kell bélyeget (nem tudom, hogy idén mennyibe kerül), azzal elmész a volt középsulidba, ahol kapsz egy hivatalos másolatot. Online nem lehet intézni.
2023. aug. 1. 14:20
 2/6 anonim ***** válasza:
25%
#1 Milyen bélyeget?
2023. aug. 1. 14:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A bélyeg dolgot én sem értem:D

De amúgy a volt iskoláddal kell felvenned a kapcsolatot.

2023. aug. 1. 14:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom illetékbélyegre gondolt. Azt majd úgyis fogják mondani, hogy mennyi kell, ha kell egyáltalán. Telefonon azért érdemes felhívni előbb a sulit (már csak azért is, mert nyáron legfeljebb ügyeletet tartanak, nincsenek nyitva).

Biztos, hogy nincs benne a papír? Én jártam úgy, hogy égen-földön kerestem, közben pedig csak be volt hajolva :D Az érettségi bizonyítvány lapozható.

2023. aug. 1. 16:11
 5/6 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó:D Téged az ég küldött a bölcsességeddel.

Amikor írtad hogy lapozható ott már

Hát nem le volt tapadva a lap.Elég szánalmasnak érzem most magam .D

2023. aug. 1. 17:28
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy segíthettem :D

Azért is megtévesztő, mert a hátuljában van az a tartó fül, és az ember azt gondolná, hogy oda van berakva a az érettségi lap, pedig nem. Az a fül a tanúsítványoknak van, ha az ember csinál még másik érettségiket is.

2023. aug. 1. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!