A szakirányű továbbképzések is teljesértékű felsőoktatási képzésnek számítanak?
Figyelt kérdés
Talán rosszul fogalmaztam, de főleg arra vagyok kíváncsi, hogy ha elvégzek egy ilyen képzést, az ott elvégzett tárgyakat be tudom-e számíttatni, ha arra szükség lenne később.2023. júl. 31. 07:15
1/1 anonim válasza:
Ezek a képzések az alapszakod kiegészítései. Akkor is, ha teljesen más szakmát ad, a diplomába bele szokták írni, hogy milyen alapszakra épül. Az ott végzett tárgyak nem számítanak sehol máshol. Tehát mondjuk egy mesterképzésen nem tudod velük kiváltani az ottani tárgyakat. Akkor érdemes ilyen képzést elvégezned, ha nincs ugyanebből a témából mesterszak vagy oda nem tudsz bejutni és a tudásra van szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!