Milyen ponthatarokra lehet idén számítani az egyetemen?
Én tanári pályát jelöltem meg , 298 pontom lett , egy kicsit izgulok hogy beferek e vagy sem.
Jó lenne egy kis megnyugvás így egy nappal a pont húzás elott .
Első évesek, hány pontotok lett és milyen szakot jeloltetek?
Gratulálok!!
Nem, még nekem sem küldtek semmit. Az angol-magyar szakos voltam. :)
Emelt nelkul is iszonyu keves ez… baszki tavalyig egeszen 280 volt a MINIMUM mindenfele plusz pontok nelkul hogy egyaltalan elmehess egyetemre maskepp csak felsooktatasi szakkepzesben vehettl reszt …
Komolyan kerdezem hogy ennyi pontszammal milyen tanar akar lenni az ember, mert ha levonom a plusz pontokat az emeltbol sem jon ki a matek hogy jo lett az erettsegi es hogy jo volt az ev vegi bizi :(
Nem muszaj mindenkinek egyetemre menni, plane hogy ennyi ponttal valoszinu csak kinszenvedes lesz pszichologiat tanulni plusz a ket szakot amit valasztottal….
Egyetértek veled 23-as.
Mostmár szinte bárkiből lehet bármi,hiszen idén szinte csak az nem került be sehová,aki nem is jelentkezett :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!