Milyen ponthatarokra lehet idén számítani az egyetemen?
Én tanári pályát jelöltem meg , 298 pontom lett , egy kicsit izgulok hogy beferek e vagy sem.
Jó lenne egy kis megnyugvás így egy nappal a pont húzás elott .
Első évesek, hány pontotok lett és milyen szakot jeloltetek?
A színvonalat igazították a fizetéshez:( Kereshetne egy tanár akár 1 milliót is, de akkor nagyon komoly kritériumoknak illene megfelelnie, pl. a minimumponthatár lehetne 350 és ezen kívül úgy gondolom, nem lenne nagy elvárás a tanárjelöltektől, hogy a két választott szakjuk közül legalább az egyikből emelten érettségizzenek, hiszen ezt fogják TANÍTANI. Hogy fogja felkészíteni a diákokat, ha nem is emeltre, de egy tisztességes középszintűre, ha az övé is csak mondjuk egy szerény közepes lett?
Mi a szakpárod, kérdező?
Tudom, nem engem kérdeztél #13 vagyok, de engem fel, az első helyre!🥳 nálunk 337 lett. ELTE-BDPK.
De láttam, hogy van, ahol 300 alatt lett a pont. Majd írd meg kérdező!
17 gratulálok :) angol-magyar szak?
16-os vagyok, engem is a SE ETK-ra, ápolónak (400 ponttal, 352 volt a ponthatár)
Viszont a 153 miskolci, meg a 154 debreceni ponthatáron igencsak meglepődtem.. 😂
Igen, köszi!:D
És neked is gratula!
Nos, néhány ponthatáron én is. Nagyon sok helyen alacsony lett. Konkrétan két 50% körüli érettségivel be lehet jutni, ahol alig ment 200 fölé, és akkor még nyelvvizsga meg emelt nincs is.
Engem is felvettek!!*_*
Nektek már kiküldtek a neptun kodot?
Nekem az elte Btk-n még nem:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!