Melyik gimnáziumokban van japán kínai koreai es más nyelv oktatás az angolon és a németen kívül?
Figyelt kérdés
Szeretnék más nyelvet is tanulni nem csak a szokásos német angol nyelvet amiket írtam fenti nyelvek én azokat tanulom szóval az érdekelne mely gimnáziumokban van ezekre lehetőség. Illetve van ahol nem 2 nyelvet tanulnak hanem 3 vagy több?2023. júl. 24. 06:49
11/14 anonim válasza:
"csak akkor, ha összejön egy csoport, akik hasonlóképp előrehozottaztak, és azonos nyelvet szeretnétek tanulni"
Meg ha az iskola hajlandó emiatt átszervezni mindent, az órarendet, a terembeosztást, egyáltalán engedélyeztetni az új tantárgyfelosztást a fenntartóval, stb... Úgyhogy messze nem annyira egyszerű, mint gondolni lehetne.
12/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat sokat segített, mert amiket elösszőr kinéztem gimik az a Xantus és a Kürt volt , de akkor ezekszerint fizetős mind a kettő. Még egyszer köszönöm szépen!❤️
2023. júl. 27. 06:03
13/14 anonim válasza:
Japánt még a Bálin Márton Gimnáziumban is tanítanak Törökbálinton, nem fizetős.
A Xántusban 100 000 ft/félév az alapítványi támogatás (tandíj).
A Kőbányai Szent László Gimnáziumban angol, francia, latin, német, olasz, orosz és spanyol nyelvet lehet tanulni a kötelező órakeretben, továbbá lengyel, japán, koreai nyelvet is tanítank szakköri keretben.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok, sok választ sokat segített. Valószínűleg Japánt fogok tanulni az iskolában akkor ..a másik 2 nyelvet meg itthon magamtól.
2023. júl. 28. 06:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!