Most akkor az egyetemk felvételi eredmények mikor derülnek ki?
Hallottam olyat hogy holnap, olyat is hogy szerdán, meg olyat is hogy pénteken. Tulajdonképpen nem hallottam kettő egyező időpontot, a baj meg az hogy a neten is csomó ellentmondásos időpontot találtam erről amikor rákerestem, így az is tök kérdőjeles.
Valaki esetleg nem tudja fixen hogy melyik az az időpont?
Az a trükk, hogy hivatalos oldalon kell utánanézni a dolgoknak és persze idei cikkeket kell nézni. Ha így teszel, nem fogsz ellentétes információkat találni.
"A 2023 szeptemberében induló képzések ponthatárait várhatóan július 26-án este hirdetik ki, és azok elsőként itt, a Felvi.hu-n lesznek elérhetők. Azok a jelentkezők, akik megadták a mobilszámukat, még aznap este-éjjel SMS-értesítést is kapnak az eredményekről. Mivel a szolgáltatónak nagyszámú üzenetet kell kiküldenie, ezért előfordulhat, hogy csak órákkal később érkezik meg az üzenet."
"A besorolási határozat – amely tartalmazza, hogy a felvételiző mely képzésen kezdheti meg tanulmányait szeptemberben – legkésőbb 2023. augusztus 5-ig elérhető lesz az E-felvételi Hivatalos iratok menüpontjában. Erről minden jelentkezőt e-mailben is értesítenek."
Az a hivatalos levél arról, hogy hova vettek fel és nem feltétlenül augusztus 5-én fogod megkapni, az csak a végső határidő. De nyilván ettől függetlenül szerda este már te tudni fogod a ponthatárok alapján, hogy melyik szakra lett elég pontod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!