Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Vége a félévnek és nem vagyok...

Vége a félévnek és nem vagyok abszolutóriumon? (BME)

Figyelt kérdés
Ez már a többedik képzésem, csúszok azzal, hogy a szakdolgozathoz lusta voltam, így az nem készült el 100%-ban(és nem tudom mikor fogom megcsinálni), viszont kaptam rá jegyet, minden tantárgyam bent van a neptunban de mégsem vagyok abszolutóriumon, aktív a státuszom, ilyenkor történhet bármi? Kötelező valamikor "lezárniuk" vagy kell emiatt fizetnem következő félévet?

2023. júl. 18. 18:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ad1: írtam, hogy a többedik diplomám… előtte két másik egyetemen is sikeresen végeztem 3 mérnöki diplomával… (msc-k csúszás nélkül, mert azok könnyebbek voltak)

Ad2: a szakdoga elkészítésre is és a szakdolgozatra is kaptam jegyeket.

Ad3: nincs több állami félévem és az 1800 napot tavaly ledolgoztam amit állami félévek után követelnek, köszönöm szépen…

Ad4: nincsen testnevelés se gyakorlati előírás, 1 éves az egész képzés 60 kredittel és ezeket kell teljesíteni, lehet a BME lassabb, mint más intézmény…

2023. júl. 21. 17:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

10: Igen, ez most így megy, kapsz bírálatot, egy ajánlott jegyet (amit te nem ismersz, csak a bizottság), és azt meg kell védened.

Ilyenről még életemben nem hallottam, hogy "nincs kész a szakdoga, de kaptam rá jegyet". Ha nincs kész, akkor arra 1-est kapsz, ennyi.

2023. júl. 22. 13:48
 13/14 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. Hmmm érdekes. Csak azért kérdeztem mert BSc-n pl. kritériumfeltétel 2 félév tesi nálunk.
2023. júl. 22. 21:53
 14/14 A kérdező kommentje:
Lassabb volt az intézmény, ma írták csak be az abszolutóriumot de még messze a vége.
2023. aug. 23. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!