Ha valaki szakdolgozat védésén bukik meg, akkor mi a teendő? Védés államvizsgán van, az államvizsga feltétele az abszolutórium. Nem plagizáltam, a dolgozatom én írtam, ilyen téren nyugodt vagyok. (A félelmem bővebben lenn)
Szóval a dolgozatom én írtam semmi plágium, a bírálóm szerint szép munka. Viszont hallottam már egy-egy speciális esetet innen-onnan, hogy a bizottságnak a védésen nem tetszett a szakdolgozat maga, független a bírálótól, nem tartották megfelelő munkának. Ilyenkor tudom hogy új szakdolgozatot kell írni és a következő államvizsgára elmenni. De ez hogy lehetséges egyáltalán?
Szóval azt tudom ha a feleleten bukok meg akkor új államvizsga, ez nem kérdés. Viszont ha a védésen nem tetszik a szakdogám akkor újat kell írnom. De hogyan mikor a szakdolgozat egy tantárgynak számít? Én jelenleg abszolutóriumot szereztem. Tehát elvileg nem lehet több aktív félévem. Akkor hogy tudnám felvenni újra a szakdolgozat tárgyat és megírni? Ezt nem értem.
Sajnos eleve hajalmos vagyok túlstresszelni a dolgokat. Minden ismerősöm mondta hogy ha a konzulens jónak látta és ő mondta hogy adjam be, ráadásul egyébként a szakfelelős egyszerre, valamint nem plagizáltam, és én írtam a dogát, akkor kb 0% az esély hogy bármi baj lehet.
Én mégis tudni akarom hogy mi van ilyenkor ebben az esetben.
Értem. De ezt hogyan? Akkor az eleve 1 év csúszás lenne, mert a következő félévben hogy tudnám megírni..... Januárba van államvizsga.
Akkor keresnem kellene ismét egy tanárt aki elvállalja a konzulensi munkát, és egy témát is kérnem kellene ismét tőle?
Ez elég necces hogy ott hamar találok valakit aki elvállalja a konzulensi munkát és még témát is ad amiből írjam.
Vagy ilyenkor marad a konzulensem és nála megírhatok egy másikat ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!