Most akkor ez azt jelenti, hogy kötelező a testnevelés?
Figyelt kérdés
Ez a MATE kereskedelem és marketing (Gödöllő) mintatanterve, és az első két félévben ott van a testnevelés. Ez azt jelenti, hogy kötelező? Más egyetemek mintatantervében nem láttam ezt.
2023. júl. 10. 10:05
11/14 anonim válasza:
Én PTE-n kitudtam váltani kondibérlettel. Előtte megkérdeztem hogy lehetséges-e így kiváltani. Neptunban a tárgyfelvételnél a 'testnevelés' tárgynál is írt egy oktató nevet, én annál az oktatónál érdeklődtem meg.
13/14 anonim válasza:
én kiakadtam mikor mondták hogy kötelező 2 félév tesi, de kiválthatod ha versenysportoló vagy, hát köszi, ha lenne rá lehetőség a városba simán lennék de így :) nemtudom hogy más pl. a tánc vagy a kondi kiváltja-e, én nagyon remélem
14/14 A kérdező kommentje:
13-as
én most szerencsére bejutottam az eltére, ahol úgy tudom nem kötelező, szóval megúsztam 😍
2023. júl. 30. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!