A 2022/23-as tanévtől a mesterképzésre beiratkozóknak is kötelező lesz minden egyetemen a testnevelés?
Minden alapszakon legyen az orvosi vagy kertészmérnöki kötelező tesi van 1-2 félév.
Mesterszakon pedig csak nappalin volt tesi levezőn nem
Én nem pontoztam le senkit.
3-as, nem minden alapszakon kötelező, az én szakomon se az és tudok még jó párról ahol szintén nem az.
Az én kérdésem igazából az lenne, hogy valaki jobban tudja-e tőlem ezt az új jogszabályt, hogy vajon az összes nappali mesterképzéseken is kötelező lesz-e a tesi.
Az én alapszakomon nincs kötelező tesi és nem hallottam róla hogy ez változna. Mondjuk nem lepne meg ha bevezetnék, de tök felesleges idegeskedni miatta.
Jártam korábban olyan osztatlan szakra, ahol az első 4 félévben volt kötelező tesi. A tárgyfelvétel ugyanúgy ment, lehetett választani, és nyilván volt aki felvette a haladó kickboxot vagy versenyezni járt a cheerleader csapattal, de mindig voltak akik csak elücsörögtek ping-pongozás közben, vagy 4 féléven keresztül ugyanarra az asszonytorna jellegű aerobikra jártak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!