Szerintetek milyen szakra menjek továbbtanulni vagy milyen OKJ lenne jó nekem?
Kitöltöttem jó pár pályaorientációs tesztet és mindegyik a pedagógust adta ki,de a jelenlegi helyzet miatt nem szeretnék belevágni.
1 év és érettségizek.
B2 angol nyelvvizsgám van,humán tantárgyak viszonylag jól mennek
matekból,kémiából,fizikából fel vagyok mentve diszkalkulia miatt,10.óta nem tanulok számolást.
Van egy óvodai dajka szakmám,dolgoztam bölcsiben,óvodában.
Sajnos úgy érzem hogy csak a gyerekekhez “értek” és semmi másban nem látom a helyemet,gondolkozok egy csecsemő és kisgyermeknevelő diplomán,ők a szakmához képest jól keresnek,viszont vidéken nagyon telített szakma ezért szeretnék egy “b tervet”.
Egy olyan egyetemi szakot(nem büfésszakot)vagy okj-t amivel magyar viszonylathoz képest nőként tudsz egyedül boldogulni vidéken is.
Én is a konduktort ajánlanám, esetleg gyógypedagógia (főleg magánban). Aztán rengeteg szakirányú továbbképzés is van, amit diploma után el lehet végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!