Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kémiaórán ti sokszor kísérlete...

Kémiaórán ti sokszor kísérleteztetek?

Figyelt kérdés
Sajnos mi nem. A tanárunk kizárólag a képletekkel próbálta megvilágítani a folyamatot, de rajta kívül senki se értett belőle sokat. Ő tudta jól az anyagot meg szerette a tárgyat, de nem tudta átadni, tanítani. Kísérletek voltak ilyen iskolanapokon, amikor tanulók végezték ezeket, látványosak és élvezhetőek voltak. De így szárazon nem volt túl érdekes az anyag, tőlünk nem is ment tanulni senki ilyen irányban tovább.
2023. júl. 4. 19:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem, csak néhány alkalommal
2023. júl. 4. 20:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól emlékszem volt olyan kémia óránk, ami nem is a kémiateremben zajlott. Szóval a heti 2 alkalomból azt hiszem heti 1 az a szimpla felszerelés nélküli osztálytermünkben volt, szóval nyilván ez a kísérletezés nem feltétlen tudott ott létrejönni. De amúgy amikor a kémiateremben volt óránk, akkor is kevés volt a kísérlet. Amúgy ezt én is hiányoltam, sokkal érdekesebb lett volna az óra ha lett volna több kísérlet.
2023. júl. 4. 20:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Általános iskolában szinte majdnem minden órán. Pedig falusi iskolába jártam, és nekünk is lehetett csinálni dolgokat. Gimiben már jóval ritkábban, ott szerintem a tanár sajnálta rá az időt, pedig volt laboráns is. És szinte mindig a tanár csinálta.
2023. júl. 4. 20:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Kísérleteztünk rendszeresen, vagyis többnyire inkább a tanár mutatta be a kísérletet, viszont emlékszem, hogy sose az jött ki, aminek ki kellett volna. :D
2023. júl. 4. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!