Miért szólít a tanár ha nem jelentkezek(felnőtt képzésen)?És miért néz mindig oda mindenki amikor megszólal valaki?
Figyelt kérdés
Általánosban még értettem,de egy okj-n vagy egyéb tanfolyamon(pl Kresz) minek szólít a tanár ha én nem akarok megszólalni?És ha meg is szólalok miért kell mindenkinek mint a birkának bámulnia egészen addig amíg beszélek?Szociális fóbiával nehezen tolerálom,ti hogy bírkóztatok meg ezzel?2023. jún. 30. 18:01
1/7 anonim válasza:
Go pszichológushoz.
Mert ezek természetes reakciók a tanár és a tarsaiod részéről
2/7 anonim válasza:
Én is rettentően utáltam ezt. Sajnos semmit sem lehet tenni ellene. Ez a normális birkaösztön. A tanárral meg beszéld meg mint két felnőtt hogy ne kérdezgessen nem az általános iskolában vagytok...
3/7 anonim válasza:
Hát azért néznek mert figyelnek rád. Ez normális reakció részükről. Én is azt mondom inkább a tanárral beszélj hogy ne szólitson fel. Biztos meg fog érteni
4/7 anonim válasza:
Az mióta birka dolog, hogy arra nézünk, aki éppen beszél?
5/7 Justinianus válasza:
Ezeknek a szociofóbiás birkáknak az.
Mostmár csak az a kérdés, hogy akkor miért mennek emberek közé?
6/7 A kérdező kommentje:
Mert meg kell valamiből élni,nincs feltétel nélküli alapjövedelen.
2023. júl. 1. 12:31
7/7 anonim válasza:
Próbálkozni kell válaszolni. Azért kérdez a tanár, hogy gondolkozz.. A nélkül nehezen megy a tanulás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!