Emberek akik a színművészetire járnak/jártak! Mit tanácsolnátok nekem?
Hatalmas álmom hogy színésznő lehessek és nagyon szeretnék majd abba az iskolába járni amibe a példaképem járt (meg úgy tudom hogy ez az iskola a legerősebb ezen a téren).
Jelenleg most 16 éves vagyok (most megyek tizedikbe), az Álmos gimibe járok digitális kultúra szakra (most az év végi bizonyítványom kitűnő lett de nem tudom hogy ez mennyire számít), de a színészet engem sokkal jobban érdekel mint ez, főleg azután hogy az az ember is ezt csinálja akit a világon a legjobban szeretek és felnézek rá.
Jelenleg nincs sok tapasztalatom, de úgy érzem, hogy nagyon szívesen csinálnám, ráadásul amikor megismertem a példaképemet kicsiként, egy ígéretet tettem magamnak, hogy azt fogom csinálni amit ő, amit nem is bánok, mert tényleg ezt szeretném csinálni. Az a nő egy hatalmas szikrát adott belém, amit senki nem tud elvenni tőlem.
Az a helyzet, hogy arra gondoltam hogy szeretnék minél hamarabb felkészülni a bejutásra, főleg ahogy olvastam hogy milyen kevesen jutnak be és mennyi embert elküldenek onnan mert "alkalmatlan".
Hogy lehet valaki alkalmas hozzá? Mire kellene figyelnem?
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!