Eredményhirdető értekezletre ki kell öltözni?
Figyelt kérdés
Érettségi bizonyítványt már évekkel ezelőtt megkaptam, idén csak egy tárgyból voltam érettségizni, így csak egy tanúsítványt fogok kapni, ráadásul egy tök idegen suliban.
Ebben az esetben mennyire várják el az ünneplőt? Az is jó ha utcai ruhában megyek?
Egyáltalán meddig szokott tartani ez az egész?
(A bizonyítványt anno a covid miatt a titkárságon vettem át, így nincs tapasztalatom ezzel kapcsolatban.)
2023. jún. 18. 01:04
11/12 A kérdező kommentje:
Jelentem az eredményhirdető értekezlet annyiból állt, hogy bementem a titkárságra, mondtam a nevem, aláírtam egy papírt (még a személyit se kérte el a nő) és odaadta a tanúsítványt.
Korábban érkeztem, így sorbaállnom sem kellett, kb 2 perc volt az egész.
Szóval sajnos továbbra se tudom, hogy ki az érettségi elnök és mennyire volt kiöltözve..
2023. jún. 22. 23:14
12/12 anonim válasza:
#11 a 2. vagyok, és most irigyellek, hogy milyen mázlista vagy 😀 Én sem tudtam ősszel, hogy mire számítsak, ezért a meghirdetett időpont előtt kb 10 perccel érkeztem, de addigra már kanyargott a sor a folyosón. Azt meg nem is tudtam, hogy korábban is át lehetne venni. Szóval jól csináltad. Remélem, az eredményeddel is elégedett vagy. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!