Érettségi tájékoztató és eredményhirdető értekezlet?
Sziasztok, rég nem vagyok már diák, de a mostani vizsgaidőszakban tettem szintemelő érettségit egy tantárgyból. Az a kérdésem, hogy ezek a tájékoztató- és záróértekezletek, amelyek a behívón fel vannak tüntetve, ezek miről szólnak? Érdemes bármelyikre is elmenni, ad bármi plusz információt bármiről?
Azt pedig értem, hogy az eredményhirdetőn adják oda a papírt, de az amúgy hogy zajlik? Elmondanak ilyesmit, hogy például volt-e szabályszegés vagy rendkívüli esemény? Esetleg felolvassák, hogy ki milyen eredményt ért el?
Bocsánat a buta kérdésekért, első emelt szintű érettségim volt.
Először is, gratulálok, hogy folyamatosan tanulsz, és fejlődsz, sokakban nincs meg ez.
Tájékoztató nekünk nem volt, 2019-ben érettségiztem, de gondolom elmondják a menetét, hol lehet lepakolni stb.
Eredményhirdetőn egyszerűen elmondják kinek milyen lett, odaadják a kezedbe a lapot és nálunk volt pezsgőzés is utána:)
Köszönöm a választ, és a kedvességedet is! :)
A tájékoztatót holnap tartják, de az eredményhirdető értekezlet majd csak 10 nappal később lesz. A hivatalos információk szerint ott fogjuk megtudni az eredményt, de van, aki szerint a táj. értekezleten már megmondják a szóbelin elért pontszámot. Ez nyilván érdekelne, hisz annak ismeretében ki tudom számolni a végeredményt. Az viszont nem hoz lázba, hogy mondjuk hányan jelentkeztünk vizsgára és ebből például hány fő nem jelent meg.
Mindegy. Úgy döntöttem, hogy elmegyek a tájékoztatóra is, legfeljebb kiderül, hogy felesleges volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!