Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Létezik még újság gyűjtés az...

Létezik még újság gyűjtés az iskolákban? Mi volt a legjobb amit valaha talaltál a gyűjtés során?

Figyelt kérdés
A megszamlalhatatlan cicis nénis újságon kivul egyszer kaptunk egy tálca májkremet,mert az ujsag koze volt berakva es a néni odaadta. Nyilvnan gyanus volt a súly miatt es visszaadtuk. De vadásztunk elozo evfolyamosoktol tankonyveket,kitoltott munkafuzeteket. Csomo akkoriban még erdekes ujsagcikket, stb. Jo program volt. Kozepiskolaba mar nem volt ilyesmi. Csak altalanosba.
2023. jún. 16. 11:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem is jó élmény volt a papírgyűjtés, főleg amikor felmásztunk a teli konténerre. Arra emlékszem még, hogy találtam könyveket (nem tankönyveket), amin megdöbbentem, mert ki az, aki könyvet ad be papírgyűjtésre? Illetve mi is találtunk "cicis nénis újságot", és az egyik barátnőm hazavitte :D
2023. júl. 5. 05:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!