Melyik a legjobb középiskola Kecskeméten?
Sziasztok!
Sokan kérdezik, hogy mi leszek, ha nagy leszek. 4-es 5-ös tanuló vagyok (olykor-olykor becsúszik a rossz jegy). Félévi átlagom 4,73 volt.
Milyen középiskolák (gimi, szakközép) vannak Kecskeméten, milyen szakmákkal? Mivel nem ismerem őket, így nem is tudok választani.
Gimnáziumokban lehet szakmát tanulni? Elnézést, hogy ilyet kérdezek, de nem tudok sokat a továbbtanulásról. Persze volt pályaorientációs nap ahol elmondták, hogy legyenek céljaink, önismereti kvízt töltöttünk ki. Jövőre még részletesebb lesz.
Ennyi, köszönöm, ha válaszoltok!
(Ui: Tudom, hogy már kiírtak 2 hasonló kérdést, de azért kíváncsi vagyok, hogy azóta mi és hogyan változott)
Most hanyadikos vagy?
Gimiben nem tanulsz szakmát
Szakközépben vagy technikumban igen
Mi érdekel? Mit csinálsz szívesen
Szia! Nem írhatom le, mert akkor a gyik kijelentkeztet .😄 Annyit elárulok, hogy ebben az évben kezdtem el 4 új tantárgyat tanulni.
Inkább a művészet, a biológia érdekel, de ha kell, akkor más is jöhet.
Technikum jobb lenne, szakközépbe 3-mas, esetleg 4-es tanulók járnak. (Ha jól tudom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!