Vidéki egyetemeken egy alap Gazdasági szakon mennyire buktatnak államvizsgán?
Pár ember nyugtatott, hogy nem lesz vészes. Egy 10perces védés + 8-10 perces felelet.
Azonban én nem tudok megnyugodni így vizsga közelettével. + Van olyan tétel (2-3) még mindig amihez jó esetben tudnék 4-5 mondatot hozzátenni.
Félek, hogy még amit tudok az sem fog eszembe jutni és leblokkolok.
Azért a “vidéki egyetem” sem egy homogén massza, tippre nem ugyanazok a követelmények és elvárások egy PTE-n, mint a Tomori Pál Főiskolán. Ezen kívül szakonként és vizsgabizottságonként is van eltérés. Nálunk anno mindenki átment, olyan is, akit én személy szerint biztos kivágtam volna. Másnap meg ugyanazon a szakon, másik bizottságnál azt is megbuktatták, aki ha nem is volt évfolyamelső, de egy erős hármast mindenképp érdemelt volna.
A 4-5 mondat azért nem túl acélos, legalább egy 2-3 percnyi stand-upot tudj mindenhez, és nagy baj valószínűleg nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!