Mit tegyek, ha nem tudok részt venni a vizsgán?
Írj az oktatónak e-mailt! Rajta vagy a listán, de tudja, hogy nem számíthat rád, ne is várjon.
Nálunk előfordult, hogy ilyen esetben a későbbi vizsgát erre az időpontra adminisztrálták.
Szerintem is mindenképpen írj neki. Nekem volt olyan, aki megmondta, hogy ha kicsúszol a 24 órából, de írsz neki, akkor ő le tud venni a vizsgáről, így nem számít alkalomnak.
Egyszer én jártam úgy online alatt, hogy online szóbeli előtt lebetegedtem, írtam a tanárnak, és mondta, hogy ha bejelentkezek és személyivel azonosítom magam, akkor beír egy 1-est, hogy tudjak UV-ra menni (elég félév vége volt, nem volt már sok lehetőség azon kívül).
Nincs ismerős , aki megy akkor vizsgázni ? Ő is tudja jelezni . Vagy te írsz az oktatónak. Nem tudom, hogy nálatok ez hogy ment.
Én COVID-os lettem az egyik vizsgám előtt és már nem tudtam leadni. Orvosi igazolást kellett küldeni a tantárgyfelelősnek ( klinikaigazgató is), ő aláírta és lepecsételte. Na ezt küldtem el a TO-nak, akik így átírták a Neptunban az igazolatlan hiányzást igazoltá. Különben 5000 Ft-ot kellett volna fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!