Bukás testnevelésből a jövőm rovására?
9.-be járok, eddig 3-as 4-es voltam tesiből, akármilyen is volt a tanár. Most viszont középiskolában megkaptam egy olyat, aki év eleje óta folyamatosan ki akar velem szúrni, vagy nem tudom, talán ez a hobbija. Lényeg az, hogy év vége fele közeledve, ismételten elő jött a futás. Természetesen az összes teljesített feladatra 1-est adott. Majd következő órán megkérdeztem, hogy én hogyhogy nem kapom meg a 2-est, ha a másik, aki sokkal gyengébben futott nálam, megkaphatta. Erre válaszként azt kaptam, hogy én hogy merészelem őt számonkérni, ő csak az ,,előírt követelmények alapján’’ fog engem, és egy másik osztálytársamat osztályozni, valamint úgy osztályoz, ahogy akar. (Ezután nekem órai munkára beírt egy egyest is) (Másik osztalytarsammal ev elejen volt egy kis osszetuzese, ugyanis rasszista megjegyzest tett rá, és összevesztek, csak neki nyilvan konnyebb, mert mas a testalkata) Következő órán, akármennyire is fájt nekem, elnézést kertem, es egy uj lehetoseget a javitasra. (Nem mellesleg volt mar olyan, hogy javitani szerettem volna, de úgyszólván az időt kérni is felesleges volt, mert szart bele, hogy hogyan teljesitek.) Most ismét megprobaltam, es 10mp-el jobb időt értem el. Termeszetesen ez sem hatotta meg.
Jelenleg 1,72-re állok. Mit gondoltok? Van még esélyem, és egyáltalán tehet ilyet egy tanár? Koszonom hogy elolvastad.
Mi lett végül?
Én anno azért kaptam 1est tesiből ,mert szekrényugráskor elestem hatalmasat, alig bírtam lábra állni, a tanár meg beírt ezért osztályozásra 1est. Ja máskor is adott 1est ,pl kosárlabda dobásra mert 10ből csak 4szer tudtam bedobni a kosárlabdát.
Sajnálom. Én megtaláltam a 10 évvel ezelőtti kérdésem ahol szintén a gyakorin kértem segítséget.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!