Melyik 2 tantárgyat válasszak érettségin? Többi lent
Fel vagyok mentve (diszkalkulia)matekból,kémiából,fizikából. Így matek helyett kell választanom egy tantárgyat,illetve mégegyet mer az ötödik tantárgy kiválasztható.Fogalmam sincs hogy mit válasszak:( Digitális kúlturából nem vizsgázhatok mivel abban is van számolás.Ezek a lehetőségek:
Bibliaismeret - Hit Gyülekezete
Biológia
Célnyelvi civilizáció
(angol, francia, német, olasz, orosz, spanyol és szlovák)
Dráma
Ének-zene
Filozófia
Földrajz
Gazdasági ismeretek
Hittan
Honvédelmi alapismeretek
Judaisztika
Közigazgatási ismeretek
Mozgóképkultúra és médiaismeret
Nemzetiségi népismeret
Horvát népismeret
Német népismeret
Roma/cigány népismeret
Román népismeret
Szerb népismeret
Szlovák népismeret
Szlovén népismeret
Természettudomány
Testnevelés
Vizuális kultúra
Dráma+Filozófia+Célnyelvi civilizáció szimpatikus.Már csináltam egy előre hozott emelt angolt,mégmindig nem 100% hogy hova mennék továbbtanulni így is kérdés a továbbtanulás.Eleinte ovónő lettem volna de diszkalkuliásokat kiraknak onnan,gyógypeden elfogadják őket🤷🏼♀️Anglisztika tetszene de büfésszakma,igaszágügyi igazgatást néztem utána van osztatlan jogász képzés ami szupi
"A titkar azt mondta nekem hogyha rajzbol akarok erettsegizni akkor kulsoskent kell mennem masik suliba es ugy le erettsegiznem,akkor az osztalyozovizsgat is ott kene leraknom?"
Valószínűleg igen, de szerintem erre azért kérdezz rá a titkárságon, mert lehet, hogy az osztályozót a saját sulidban is le tudod tenni, csak érettségit nem szerveznek.
#5-ös hozzászólóval értek egyet.
A hittan érettségi nagyon könnyű, a föci sem nehéz, a rajzról nem tudok sokat, de úgy tudom, hogy az sem nehéz.
Remélem elfogadják azon a szakon, amire szeretnél jelentkezni, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!