Melyik természettudomány tantárgyat válasszam?Többi lent!
Most vagyok 9.-es és választani kell egy természettudomány tantárgyat(biológia,földrajz,fizika,kémia)amire rá kell "gyúrni" 9. és 10.-ben mert utána már nem fogjuk ezeket a tantárgyakat tanulni.
Közgazdász szeretnék majd lenni és nem tudom hogy valamelyikre lesz e szükségem. Szerintetek melyiket érdemes választani?Kötelező természettudományi tantárgyból érettségi?
Nem kötelező érettségizni természettudományos tárgyból.
Válaszd azt, amelyikből a legkönnyebben tudsz jó jegyeket szerezni. (Akár azért, mert szereted és megy neked, akár azért, mert nem osztályoz belőle szigorúan a tanár...)
Én azt javaslom neked, hogy válassz ki közülük 2-t, és azokból készülj jobban. (Így nem fogsz kétségbeesni akkor, ha mondjuk egy év múlva már nem fog olyan jól menni a tantárgy)
Számomra a földrajz volt mindig is a legegyszerűbb, sok minden amit tanultunk órán szerintem az "ezt alap tudni" kategóriába tartozott.
Ezen kívül a biosznak némely része egész érdekes tud lenni, ha végül meggondolod magad a közgazdászságot illetően, akár az is jó lehet.
Viszont ez beállítottságtól is fűgg, ha téged a fizika vagy kémia érdekel jobban és megy neked könnyebben, válaszd azokat!
Közgázhoz semmi nem kell ezek közül úgyhogy kb tökmindegy.
Az viszont tény, hogy föcinek van a legnagyobb köze a gazdasághoz ilyen szinten még ha mondjuk ez minimális is. Ettől függetlenül én nem vaktérképeznék még egyszer az tuti. 0 pontos vaktérképem lett anno :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!