Az egyetemi élet csak koliskent lehet jó?
Helybeli vagyok, azt olvastam, hogy a kolisoknak a legjobb az egyetemi élet. Ez alatt értem az osszejarasokat, programokat, barátkozást stb
Ez tényleg igaz? Ha nem vagyok kolis akkor ezek nehezebbek lesznek?
Szerintem van élet kolin kívül is. Én örültem volna, ha belyben laknék és megspórolom a kellemetlenségeket. Nyilván van közösségi vonzata a kolis életnek, csak sok kellemetlen része is, kajay zuhanyzás, zaj, rendetlenség stb.
Én egyébként levelezős voltam, és ott aludtam konzultációkon, mert 200 km-re laktam az egyetemtől, és kocsmázások így is voltak, amikor fent voltam, hétvégi kikapcsolódásnak jó volt.
Én szeretek kolis lenni. Sőt, jómódú budai gyerekként fő szempont volt a koli (pedig jófej a családom), részben ezért mentem vidéki egyetemre (ahol a koliba a tanulmányi pontjaimmal kerültem be)
zuhanykabinon van függöny. Semmi kellemetlenség nem ért. Nagy családban nőttem fel, gyakran jártam tábozozni, egy szoba megosztása nem nagy dolog számomra.
És igen. Nem vagyok extrovertált, de olyan nagyon intro sem. A koli nagyon sokat segített a szociális életemben. Mert nem aggódtam az idő miatt, hiszen helyben volt a szórakozás, bármikor mehettem, ha szünetet tartottam a tanulásban. Ez nagyon nagyon jelentős volt számomra.
Ha könnyen barátkozol, akkor nem lesz magy hátrányod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!