A suliban minden órát végig telefonozok mégis nagyon unatkozok és egy örökkévalóság az egész. Mivel telhetne gyorsabban az idő?
Hányas tanuló vagy? Ha gimnáziumba jársz akkor legalább figyelj órán hogy le tudj érettségizni. Gáz lenne ha megbuknál. Sőt ha egyetemre akarsz menni akkor számítanak a jegyezd. A matekórák nekem sem voltak a kedvenceim de figyeltem jól leérettségiztem és aztán mentem egyetemre ahol nem is hallottam a matek szót. De ha ilyen a hozzáállásod nem sok reményt fűznék hogy sikeresen felvesznek valahova.
De a kérdésedre rendesen válaszolva: figyelj órán, tanulj, jelentkezz akkor majd eltelik az az idő és még az eredménye is meglesz. Aztán ha ezt csinálod talán még fel is vehetnek.
"#4, mert anyámék kötelezővé tették nekem"
- Anya, Apa, az iskolában nem csinálok semmit, csak a telefonomat nyomkodom. Mivel így felesleges odajárni, inkább el kellene indulnom a segédmunkás lét és az alkoholizmus felé vezető sárga köves úton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!