Milyen a matek szóbeli érettségi?
11-es tételt húztam, szerintem elég szutyok az egész, nehéz beblöffölni, de a lehetőségekhez képest jól ment.
A felkészülési idő elég hasznos, rájöttem hogy kell bebizonyítani, hogy (x^n)'=n*x^(n-1) (3 perccel a felelet előtt megvilágosodtam), a feladat pedig várható módon irtó könnyű volt.
Maga a felelet úgy ment, hogy ledaráltam a feladatmegoldást, aztán elkezdtem magyarázni kb. mindent ami így eszembe jutott. Próbáltam ilyen elcseszett szaknyelvvel leírni a dolgokat, de szerintem közben rájöttek, hogy sarlatán vagyok... Végén kaptam kaptam 2-3 kérdést (+egyet közben, amikor fogalmam se volt miről magyarázok, bámultunk egymásra a vizsgáztatóval nagy boci szemekkel, aztán mondta, hogy akkor inkább menjünk tovább). Amúgy így leírva nem hangzik túl jól, de szerintem egész faszára sikerült :D
Amúgy a képlettár elég hiányos, nehéz rá építkezni és még mindig nem tudom felfogni, mi az ördögért kell egyáltalán szóbelizni emelt matekon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!