Matek szóbelire pontosan miket kell megtanulni?
#2 Hidd el, nem feltétlenül a diákon múlik. A tanáron múlik szinte minden. Főleg a mateknál. Ha nem tudja rendesen átadni a tananyagot akkor már csak abban reménykedhet, hogy valamilyen rokona jó matekos.
Magántanárt nem mindenki engedhet meg magának.
Eredj már innen, ha semmilyen releváns választ nem tudsz adni a kérdésre. Nem a kioktatásod érdekel, én elmondtam, hogy miért nem sikerült (nagy valószínűséggel) még a kettest sem elérnem. A matek nem egy olyan tárgy, amit elolvasol az interneten, és megérted. Biztos létezik ilyen is, de nekem mondjuk jó lett volna, ha jelenléti oktatásban, érthetően magyarázzák az anyagot.
Az egy dolog, hogy jobb, vagy fejlettebb régióban lévő iskolákban jól lebonyolítható a távoktatás, nekem nem volt ilyen szerencsém.
Ez alapján már csak 5 pont kell a második részből ami meglesz, tehát irreleváns a kérdés, csak átcsusszantam. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!