NKE HHK pályaorientációs beszélgetésre hívtak benneteket?
Szia! En tavaly voltam az alkalmassagikon (vegul nem erre az egyetemre mentem, de elegge sokaig szenvedten ezekkel).
Igen, csak azokat hivjak be beszelgetesre, akik az elso 3 alkalmassagin jol teljesinek. Mindegyiket aznap megtudod, hogy alkalmas vagy-e, a fizikain a tanar kozli, vagy aki tartja az "edzest", egeszsegugyin az orvos, a pszichologiain pedig a pszichologus. Szoval ha mindegyiken atmentel, akkor csak varhatod az emailt az idopontrol.
Igen jol gondoltad, ilyenkor az embereket szitaljak, hogy a jo fizikumu, egeszseges es fejben epp ugy ahogy okes embereket vegyek fel.
Nekem tavaly adtak mindig egy papirt, amire ra volt nyomtatva hogy alkalmas/alkalmatlan. Es a ketto opcio kozul latvanyosan fel volt tuntetve melyik vonatkozik rad.
Szerintem ha ott helyben nem is figyeltel, de nem kozoltek hogy baj lenne, akkor minden okes.
Sok sikert a bejutashoz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!