Egyetemre tényleg igaz ez?
Tényleg olyan az egyetemi élet ahogy a filmekben ábrázolják?
Leginkább a bölcsész tudományi szakra vagyok kíváncsi.

"Tényleg olyan az egyetemi élet ahogy a filmekben ábrázolják?"
. Ezt így miért nem lehetett a kérdésbe beírni?
Egyébként melyik filmek? Nem biztos, hogy ugyanazokat nézzük.
De feltehetően nem igaz.

#4: csak a primitív bunkók hívják így.
És nem, nem végzi el bárki, ugyanakkor alig ismerek valakit, akinek gondja lett volna az elhelyezkedéssel

#6 Kicsit ironikus hogy ezt a reakciót azután írod miután képtelen voltál feltenni normálisan egy kérdést megfelelően specifikálva a részleteket. Idézem a kérdésed így hangzott:
"Tényleg olyan az egyetemi élet ahogy a filmekben ábrázolják?"
Mégis honnan találjuk ki, hogy az "olyan" szó alatt mire gondolsz és milyen kontextusban szeretnéd összehasonlítani az egyetemi életet a filmekben ábrázoltakkal?
Nem gondolatolvasók vagyunk hanem a kérdésre próbálunk maximálisan kielégítő válasszal szolgálni, viszont ha a kérdés nincs megfelelően specifikálva (mint jelen esetben) akkor előfordulhat hogy a válaszolók nem teljeskörű válasszal szolgálnak. Úgyhogy ajánlom hogy legközelebb vedd a fáradtságot és értelmesen fogalmazd meg a kérdésedet ne csak ideböfögd specifikálatlanul a részleteket, főleg ha bölcsész szakra készülsz azért elvárható lenne hogy ennyi készséggel rendelkezz!
Teljesen egyértelmű szerintem mire gondolok ez alatt, felesleges szőrszálhasogatás 😃
Nem kötelező válaszolni sem egyébként ha "nem egyertelmu" a kérdés ami felettébb érdekes mert ahogy látom valakinek érthető volt.
Egyértelmű, hogy nem arra gondoltam a kérdésemben, hogy McDonald's-ban végzik e diploma megszerzése után.
Menj inkább futni egyet szerintem! 😃

Amerikai rendszer alapból más mint a magyar. Nálunk az egyetemi sport pl nem igazán játszik az emberek életében szerepet.
Bulik vannak, főleg első félévben amikor még nincs tisztában az ember a következményekkel, de a valóságban a házibulik elég ritkák, vagy és amikor van akkor is sok esetben csak egy kisebb társaság jön össze valakinél.

Egyetemfüggő. Én pl egy széttagolt egyetemen kezdtem, semmit sem éreztem az egészből... Kb jöttem-mentem, nem volt nagyon közösségi élet.
De mondjuk egy Corvinus/ELTE/BME, ahol adott egy hatalmas campus és rengeteg program, tud hasonló hangulatú lenni, igen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!