Az OE-KVK-n melyik szakirányra érdemes menni? A mikroelektronika és a műszerautomatika között vacillálok. Van esetleg valakinek tapasztalata, hogy milyenek a tárgyak meg a tanárok stb.?
A kettő közül egyértelműen ékszer a műszer.
Ha játszik az automatika is, akkor az is nagyon jó.
Én a HTI-n végeztem, de ha mást választottam volna, akkor az a mikroelektronika/technológia lett volna szerintem.
Nekem sosem volt szimpatikus igazán sem maga a műszer szakirány, sem pedig bizonyos tanárok miatt (természetesen bizonyos tanárokra gondolok ez alatt, mivel vannak ott nagyon rendesek is).
SATA amúgy meglepően normális, ha érdeklődéssel fordulsz a tárgyai felé.
Valkai egy seggfej, nem vitatom. Köcsög módon beszólt prog. 2 laboron, a szokásos "meg fog bukni" dumával mikor élesztgettem a perifériákat a T-Bird panelen, én meg ugyanilyen köcsög hangvétellel mondtam, hogy "azt már nehéz lesz, mert régen elértem a kettest. Én az ötösért jöttem, nem megbukni."
Utána csendben maradt. Meg is lett az ötösöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!